MENIU

Pareri gazduire Experthost.ro

Experthost.ro

Prezentare Generala


 • De cativa ani, noi, ExpertHost Romania, desi am intrat mai timid in aceasta zona de servicii gazduire web si activitati conexe, am reusit sa ne pastram o imagine curata si o prestanta neptata.

  Satisfacerea nevoilor clientului, a facut sa nu ne gasim in randul celor care ofera acest gen de serviicii pe perioade scurte de timp si fara gandeasca in perspectiva. Viitorul ne asteapta si avem drum lung de batut. Pentru moment, dovada sunt anii de activitate (din 2006) precum si trendul ascendent in dezvoltarea acestui brand.

  Site-ul Dvs va fi gazduit pe servere aflate fizic in DataCentere din Romania (Bucuresti, Timisoara sau Cluj Napoca). Administrarea contului se face prin panoul de control cPanel inclus GRATUIT (demo) si actualizat la ultima versiune (V11.28 in prezent) precum si facilitatile necesare si caracteristice desfasurarii in conditii optime a activitatii (gazduire web). Fiecare pachet gazduire beneficiaza de posibilitatea Upgrade/Downgrade (trecerea la un plan superior sau inferior), optiune ce poate fi folosita oricand, cu conditia ca serviciul sa fie in perioada de activitate (ultima factura sa fie achitata).

  infoadmin

  Informatii si Detalii


 • Date de Contact

  Companie : -
  Adresa : -
  Telefon : -
  Website : -

  Informatii Hosting

  Locatie Datacenter : -
  Gazduire Reselleri : -
  Gazduire Shared : -
  Server Privat (VPS) : -
  Server Dedicat (VDS) : -

  Promotii si Cupoane Discount

  Cupon Discount 1 : -
  Cupon Discount 2 : -
  Cupon Discount 3 : -
  Link Oferta Promo : -