MENIU

Pareri gazduire Cloudweb.ro

Cloudweb.ro

Prezentare Generala

Pentru a mentine cat mai actuala baza de date avem nevoie de ajutorul tau. Daca ai descoperit date eronate legate de aceasta firma de gazduire, te rugam sa ne anuti. Multumim anticipat !

 


 • CloudWeb.ro satisface cele mai complexe cerinte ale marilor companii prin oferirea de servicii de calitate in 2 datacentere diferite in Europa: unul in Germania si unul in Romania.

  Toate pachetele noastre de web hosting includ trafic nelimitat, conturi de email nelimitate, subdomenii nelimitate si multe alte beneficii.

  Toate serverele noastre dispun de hardware de inalta performanta si conectivitate 1Gbps/10Gbps. Folosim harddisk-uri SSD si SAS prin care obtinem o performanta mult mai ridicata din punctul de vedere al I/O-urilor si al vitezei comparat cu stocarea traditionala (Ex.: SATA).

  Daca doriti sa va mutati site-ul la CloudWeb.ro, facem noi GRATUIT mutarea pentru dumneavoastra intr-un timp scurt si fara downtime al serviciului de gazduire web.

  O echipa de profesionisti IT (de la administratori de sisteme si retea pana la programatori si webdesign-eri) va sta la dispozitie pentru a va ajuta cu orice problema legata de serviciul de gazduire.

  Oferim tuturor clientilor nostri de web hosting solutii de backup extern in sistem cloud in 6 datacentere diferite Bucuresti, Frankfurt, Wasington, Londra, Hong Kong si Los Angels.

  infoadmin

  Informatii si Detalii

  Pentru a mentine cat mai actuala baza de date avem nevoie de ajutorul tau. Daca ai descoperit date eronate legate de aceasta firma de gazduire, te rugam sa ne anuti. Multumim anticipat !

   


 • Date de Contact

  Companie : -
  Adresa : -
  Telefon : -
  Website : -

  Informatii Hosting

  Locatie Datacenter : -
  Gazduire Reselleri : -
  Gazduire Shared : -
  Server Privat (VPS) : -
  Server Dedicat (VDS) : -

  Promotii si Cupoane Discount

  Cupon Discount 1 : -
  Cupon Discount 2 : -
  Cupon Discount 3 : -
  Link Oferta Promo : -

  Calificativ General

  View ratings
  Nota medie

  5.2/10

  Preturi
  Suport
  Uptime
  Facilitati

  Recenzii (3)

  hotel-corado.ro
  Cloudweb.ro 10.0

  Sunt foarte multumit de ei. Stabilitate, preturi corecte, suport tehnic non-stop.

  Puncte pozitive -
  Puncte negative -
  Adaugat la data : 4 November 2013 8:54 am
  Mihai
  Cloudweb.ro 2.0

  Un serviciu de proasta calitate.
  La primul domeniu am fost multumit,aveau un chat in care mai puteai sa discuti,ulterior l-au scos. Am platit un domeniul,nici dupa 3 zile ei nu l-au cumparat,inca este valabil.La email-uri raspund odata pe zii cu niste scuze de doi bani.Toate numerele de telefon sunt fictive,nici unul nu functioneaza.Dupa parerea mea sunt la inceput ,nu cred ca voi mai cumpara vreun domeniu de la ei.

  Puncte pozitive -
  Puncte negative
  • suport foarte prost
  • numere telefon nevalabile
  Adaugat la data : 4 April 2014 2:19 pm
  Mihaela
  Cloudweb.ro 3.5

  Un serviciu mediocru. Numerele de telefon de pe site sunt fictive, cand ai nevoie de ajutor nu iti raspund nici macar la mesaje, sau daca iti raspund o fac dupa 2-3 zile. De cand sunt la ei 1 an si ceva am avut site-ul picat de multe ori.

  Puncte pozitive -
  Puncte negative
  • servere picate
  • telefoane fictive
  Adaugat la data : 22 October 2014 3:00 pm

  Adauga Recenzie

  INFO : Te rugam sa adaugi o recenzie doar daca folosesti sau ai folosit in trecut serviciile de gazduire oferite de Cloudweb.ro . Totodata, te rugam sa utilizezi un limbaj decent.

  * Acuzatiile grave (furt, inselaciune, ...) vor fi publicate doar daca sunt insotite de dovezi clare sub forma de screenshot-uri, documente scanate sa alte forme de dovezi.

   

  1 comentariu

  1. valentin

   prost serviciu… dupa ce ca pica destul de des, recent serverul VPS de la ei e offline de 24 de ore si de ei nu poti da pe nimic, nici pe telefon nici pe email etc…

  Adauga Comentariu

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Go to top

  InfoHost.ro este un portal informativ cu recenzii reale ale serviciilor de gazduire din Romania.

   

  • - nu favorizam sau defavorizam intentionat niciun serviciu de gazduire publicat in cadrul site-ului.
  • - toate recenziile si comentariile sunt adaugate de vizitatori reali si nu suntem responsabili de veridicitatea acestora.
  • - nu oferim servicii de gazduire si nici nu suntem afiliati cu niciun serviciu de gazduire prezentat in cadrul site-ului.
  • - tot continutul publicat este informativ si nu suntem responsabili pentru eventualele erori sau omisiuni.
  • - toate datele publicate (domeniu,companie,logo,etc) ale fiecare serviciu de gazduire revizuit, apartin in exclusivitate proprietarilor si nu avem nicio intentie de a incalca aceste drepturi de proprietate.

   

  * Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii >

  Am inteles