MENIU

Pareri gazduire Cloudweb.ro

Cloudweb.ro

Prezentare Generala


 • CloudWeb.ro satisface cele mai complexe cerinte ale marilor companii prin oferirea de servicii de calitate in 2 datacentere diferite in Europa: unul in Germania si unul in Romania.

  Toate pachetele noastre de web hosting includ trafic nelimitat, conturi de email nelimitate, subdomenii nelimitate si multe alte beneficii.

  Toate serverele noastre dispun de hardware de inalta performanta si conectivitate 1Gbps/10Gbps. Folosim harddisk-uri SSD si SAS prin care obtinem o performanta mult mai ridicata din punctul de vedere al I/O-urilor si al vitezei comparat cu stocarea traditionala (Ex.: SATA).

  Daca doriti sa va mutati site-ul la CloudWeb.ro, facem noi GRATUIT mutarea pentru dumneavoastra intr-un timp scurt si fara downtime al serviciului de gazduire web.

  O echipa de profesionisti IT (de la administratori de sisteme si retea pana la programatori si webdesign-eri) va sta la dispozitie pentru a va ajuta cu orice problema legata de serviciul de gazduire.

  Oferim tuturor clientilor nostri de web hosting solutii de backup extern in sistem cloud in 6 datacentere diferite Bucuresti, Frankfurt, Wasington, Londra, Hong Kong si Los Angels.

  infoadmin

  Informatii si Detalii


 • Date de Contact

  Companie : -
  Adresa : -
  Telefon : -
  Website : -

  Informatii Hosting

  Locatie Datacenter : -
  Gazduire Reselleri : -
  Gazduire Shared : -
  Server Privat (VPS) : -
  Server Dedicat (VDS) : -

  Promotii si Cupoane Discount

  Cupon Discount 1 : -
  Cupon Discount 2 : -
  Cupon Discount 3 : -
  Link Oferta Promo : -