MENIU

Pareri gazduire Hostway.ro

Hostway.ro

Prezentare Generala

Pentru a mentine cat mai actuala baza de date avem nevoie de ajutorul tau. Daca ai descoperit date eronate legate de aceasta firma de gazduire, te rugam sa ne anuti. Multumim anticipat !

 


 • Fondată în 1998 în Chicago, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global având peste 700 de angajaţi în 17 centre operaţionale.

  În România din martie 2006, Hostway a devenit în mai puţin de 3 ani liderul pieţei locale de hosting enterprise.
  În 2011 Hostway a devenit prima companie din România care permite cumpărarea de servere dedicate cu livrare automată. În acest moment putem livra peste 10.000 de configuraţii diferite în mai puţin de o oră.

  99.999% sau cei “cinci de nouă” reprezintă cel mai ridicat standard de uptime al industriei de hosting. Cum îl putem garanta? Lucrăm doar cu centre de date Tier-4 şi Tier-3, avem peste 20 de furnizori de Internet şi redundanţă completă la nivel de conectivitate, climatizare şi sisteme de securitate. În plus, lucrăm doar cu echipamente enterprise – fiecare server, piesă sau echipament de reţea sunt furnizate exclusiv de HP sau Cisco.

  infoadmin

  Informatii si Detalii

  Pentru a mentine cat mai actuala baza de date avem nevoie de ajutorul tau. Daca ai descoperit date eronate legate de aceasta firma de gazduire, te rugam sa ne anuti. Multumim anticipat !

   


 • Date de Contact

  Companie : -
  Adresa : -
  Telefon : -
  Website : -

  Informatii Hosting

  Locatie Datacenter : -
  Gazduire Reselleri : -
  Gazduire Shared : -
  Server Privat (VPS) : -
  Server Dedicat (VDS) : -

  Promotii si Cupoane Discount

  Cupon Discount 1 : -
  Cupon Discount 2 : -
  Cupon Discount 3 : -
  Link Oferta Promo : -

  Calificativ General

  View ratings
  Nota medie

  6.4/10

  Preturi
  Suport
  Uptime
  Facilitati

  Recenzii (4)

  dana popa
  Hostway.ro 9.8

  Cei de la Hostway mi se par foarte seriosi. Nu am avut nicio problema cu hosting-ul de la ei si la capitolul Suport sunt niste profi.
  Eu am 2 site-uri la ei de aproximativ 2 ani si jumatate si sunt mai mult decat multumita.

  Puncte pozitive -
  Puncte negative -
  Adaugat la data : 22 October 2013 12:20 pm
  Relu Ioan
  Hostway.ro 5.0

  Se vorbeste mult despre Hostway, insa eu am avut cea mai proasta experienta cu ei. Mi-au suspedat contul pentru ca blogul meu a fost spart, de parca eu sunt de vina ca WP are bug-uri de securitate. Am mutat contul la alt provider, m-au sfatuit sa instalez niste pluginuri de securitate si nu au mai fost probleme. Cred ca asa ar trebui procedat !

  Puncte pozitive -
  Puncte negative -
  Adaugat la data : 29 October 2013 11:27 am
  nu conteaza
  Hostway.ro 9.3

  Am 2 site-uri la ei de 4 ani. Nimic de reprosat. Chiar nimic. Acum o sa mai fac cateva site-uri dar, cel mai probabil, nu o sa le pun la ei din cauza pretului. Nu vreau sa experimentez la 3,9 euro hosting pe luna cand sunt altele muuult mai ieftine. Daca site-urile vor avea succes, probabil, tot la ei o sa migrez. Apropo, se numesc easyhost acum. Recomand daca pretul nu este o problema. Am mai citit review-uri pe alte forumuri despre companiile de hosting, cautand ceva ieftin si bun pentru incercarile mele, si concluziile pe care le-am tras din review-urile altora erau ca easyhost(hostway) e din alta categorie fata de ceea ce gasim la noi in tara.

  Puncte pozitive
  • uptime
  • suport
  Puncte negative
  • pret
  Adaugat la data : 15 July 2016 4:18 pm
  Ionut
  Hostway.ro 1.5

  Am avut cea mai prosta experientacu host-ul de la ei.
  Site-urile pica zilnic, se incarca greu, la reclamatii raspund dupa o saptamana.
  Problema foarte grava a fost cand am m-am logat in cpanel si am constatat ca in loc de contul meu era contul unui ONG, daca nu eram atent puteam sa le sterg baza de date crezand ca e a mea.

  Puncte pozitive -
  Puncte negative
  • Raspund la mail-uri si dupa o saptamana
  • site-urile pica zilnic
  • cu datele mele de logare m-am trezit logat in contul cpanel al unui ong
  Adaugat la data : 21 July 2016 5:10 pm

  Adauga Recenzie

  INFO : Te rugam sa adaugi o recenzie doar daca folosesti sau ai folosit in trecut serviciile de gazduire oferite de Hostway.ro . Totodata, te rugam sa utilizezi un limbaj decent.

  * Acuzatiile grave (furt, inselaciune, ...) vor fi publicate doar daca sunt insotite de dovezi clare sub forma de screenshot-uri, documente scanate sa alte forme de dovezi.

   

  Adauga Comentariu

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Go to top

  InfoHost.ro este un portal informativ cu recenzii reale ale serviciilor de gazduire din Romania.

   

  • - nu favorizam sau defavorizam intentionat niciun serviciu de gazduire publicat in cadrul site-ului.
  • - toate recenziile si comentariile sunt adaugate de vizitatori reali si nu suntem responsabili de veridicitatea acestora.
  • - nu oferim servicii de gazduire si nici nu suntem afiliati cu niciun serviciu de gazduire prezentat in cadrul site-ului.
  • - tot continutul publicat este informativ si nu suntem responsabili pentru eventualele erori sau omisiuni.
  • - toate datele publicate (domeniu,companie,logo,etc) ale fiecare serviciu de gazduire revizuit, apartin in exclusivitate proprietarilor si nu avem nicio intentie de a incalca aceste drepturi de proprietate.

   

  * Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii >

  Am inteles